Voel je potentieel! Stap vanuit je toekomst het heden in.

Dit is de titel van de volgende bijeenkomst van het Spiritueel Ondernemersnetwerk (SON) op dinsdag 21 november. Bij de vorige bijeenkomst van dit netwerk maakte ik deel uit van een subgroepje van 5 waarvan 2 anderen ook een of meerdere trainingen van Alan Seale hadden gevolgd. Omdat ik graag meer samen wil werken heb ik ze de volgende dag gevraagd of ze interesse hadden in samen een workshop maken. Theo (de oprichter van het SON) gevraagd of hij interesse had in een workshop gebaseerd op het werk van Alan Seale.

En zo is een samenwerking ontstaan die we op dinsdag 21 november voor het eerst gaan uitproberen. De bijeenkomsten van het SON vinden doorgaans plaats in de prachtige zaal van Samaya in Werkhoven.

Wat kun je verwachtten? Deze bijeenkomst gaan we aan de slag met het werk van Alan Seale, transformational presence.

Transformational presence is volgens zijn boek: Een staat van zijn, waarin iemand leeft, leidt, werkt en aan het leven deelneemt vanuit een diepgaande afstemming op zijn/haar ziel, zijn/haar zielsmissie of levensdoel, en het grotere Bewustzijn. Deze Presence opent de deur naar het grotere potentieel dat ligt te wachten om op elk moment, in elke situatie of in elke omstandigheid, te voorschijn te komen; en kan je maken tot hoeder van het potentieel, zodat dit zich kan manifesteren.

Waarschijnlijk herken je dit wel: Je loopt tegen een lastige situatie of omstandigheid aan. Die wil je het hoofd bieden. Vragen als ‘Wat moet ik nu doen?’, ‘Hoe pak ik het aan?’, ‘Aan wie ligt dit eigenlijk?’ wil je beantwoord zien. Deze voor het hoofd logische vragen missen de verbinding met jouw kern of ziel en met jouw potentieel.

Door vanuit contact met je kern te vragen: ‘Wat laat deze situatie mij zien? Wat wil hier gebeuren?’ en ‘Wie vraagt ‘het’ mij te zijn?’ ontdek je het potentieel in de situatie en kun je intuïtief aanvoelen wat jouw volgende stap is.

Onder begeleiding van Anne-Marie Reimert, Marc Faber en Marga Wijman gaan we aan de slag met praktische tools van Transformational Presence. Je stapt in de kracht en energie van het potentieel. Het wordt helder wat de situatie van je vraagt, hoe je je dient te verhouden tot dat potentieel en je krijgt zicht op de concrete eerste stap(pen) die je kunt zetten.

Kijk, om alvast in de sfeer te komen, eens naar dit inspirerende filmpje van Alan Seale

Weten hoe het de vorige keren was? Lees dan de verslagen van vorige bijeenkomsten.

Locatie: Samaya, Werkhoven.

Programma:

13:30 – 14:00 zaal open voor ontvangst
14:00 – 17:00 Netwerkbijeenkomst/workshop
17:00 – 18:00 Netwerkborrel/informeel napraten

De kosten bedragen €39 incl. BTW.

Opgeven doe je op de website van SON

Over ikFloreer.nu

Ik ben een pelgrim en wil de effecten van pelgrimeren beschikbaar stellen voor iedereen die als een pelgrim wil leven en werken: open en in je kracht. Als je bewuster wilt leren sturen op passie, positieve energie, zingeving en persoonlijke groei. Vanuit bewustzijn over wat jouw idealen en krachten zijn, vind je antwoord op de vraag wat je prioriteit gaat geven en weet je wat je volgende stap is. Ben jij toe aan het vinden van jouw eigen weg?
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie